INDESIGN je arhitektonski studio osnovan 2014. godine. Čini ga mali tim arhitekata sa više od 10 godina iskustva u oblasti arhitekture, dizajna, 3D modelovanja, vizuelizacije i kompjuterske grafike uopšte.
Studio se primarno bavi dizajnom i projektovanjem enterijera i 3D arhitektonskom vizuelizacijom. Pored navedenog nudimo i projektovanje objekata različitih namena, kompletnu podršku tokom realizacije projekata (projekt menadžment) kao i nadzor radova i konsalting.
Dugogodišnje iskustvo koje imamo iz oblasti arhitekture i 3D vizuelnih tehnologija nas kvalifikuje da možemo da ponudimo veoma kvalitetnu uslugu.
Poseban akcenat bismo stavili na izradu detaljnih 3D modela i foto realističnih vizuelizacija. Realistična i kvalitetna arhitektonska vizuelizacija, kako eksterijera tako i enterijera, je postala sastavni deo svakog arhitektonskog dela i svakako je najbolji način da se projekat predstavi investitoru. Uslužno radimo i vizuelizacije za druge arhitektonske biro-e.
Iza sebe imamo veliki broj izvedenih projekata enterijera za objekte različitih namena, kako stambenih, tako i poslovnih i ugostiteljskih.

 

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA!

DETALJNIJE...